Thursday, June 26, 2008

KC Welcomes HC

In honor of Habitually Chic's impending visit to Kansas City I am linking to a hometown design quiz put together by the staff at the Kansas City Star.    I'm posting the answers in the comments section.  For those of you who are not familiar with this feature of blogger, tick the word "comments" at the bottom of the post and a pop up screen will appear.  (I subscribed to World of Interiors this week and as I was filling out the on-line form it instructed me to "tick the box."  Furthering my Anglophilia.)

12 comments:

Mrs. Blandings said...

1)       Which furniture store owner sold Brad Pitt barstools?

Tim Butt of Black Bamboo
Ben Sundermeier of High Cotton
Rod Parks of Retro Inferno

Answer: C
 
2)       Who was Kansas City interior designer Caroline McCallister's college adviser?

Condoleezza Rice
Madeleine Albright
Al Gore

Answer: A
 
3)       Which local interior designer and store owner had a Colorado home featured in Architectural Digest in 2005?

Ben Sundermeier
Mary Carol Garrity
Karen Marcus
Answer: C
 
4)       Which celebrity designer bought Kelly Porter and Bridgett Cochran's handpainted-in-Kansas-City Porter Teleo wallpaper?

Todd Oldham
Kelly Wearstler
Jonathan Adler

Answer: B
 

 
 
5)       Whose lamp designs are sold at Nieman Marcus and other chi-chi stores?

Barbara Cosgrove
Karen Marcus
Mary Carol Garrity

Answer: A
 
6)       How many books has Nell Hills' decorating guru Mary Carol Garrity written?

Two
Four
Six

Answer: C
 
7)       Which style expert, whose resume includes Pottery Barn and Restoration Hardware, designs Hallmark stores?

Kent Smith
David Jimenez
Nate Berkus

Answer: B
 
8)       Which Kansas City interior designer styled Steven Spielberg and Kate Capshaw's wedding?

George Terbovich
Jim Dalton
Steve Nuss

Answer: A
 
9)       Kansas City artist duo Rie Egawa and Burgess Zbryk's latest project is called Barnacles, which will be installed this fall along Truman Road. What's been their biggest achievement?

Their floor lamps
Their pillows
Their divider screen

Answer: C
 
10)   Which former Kansas Citian has made it big with her tableware, among other things?

Vera Wang
Kate Spade
Tory Burch

Answer: B
 

An Aesthete's Lament said...

Very funny! I just blindly guessed and got a score of 6!

An Aesthete's Lament said...

Re Anglophilia ... ever since childhood I have said, "Mind the gap" ...

Mrs. Blandings said...

aesthete - we already knew you had an innate design sense - who knew how far it carried? Also, I like the working in of British phrases - carry on!

Cote de Texas said...

Wow - I bet A.L - got a 7!!!

heheh

Joni

dewy23 said...

I love to say bloody awful, for some reason

Jessicas Follie said...

After living overseas in the midst of many British friends.. my favorite to add to my vocabulary is "well done." works well at a soccer game. You can try it at a baseball game as well, though as part of such an american sport you need to say it with a bit of a drawl.

cheers.

Habitually Chic said...

I scored a 7! Woo hoo! I can't wait to visit and check out all the great designers and shops in KC!!! First, I have to finish packing! See you soon!

Pigtown-Design said...

Totally blind guessing, I got a 6. Pathetic.

My dad was British, and used a lot of funny expressions that we all picked up. I loved it when he signed off a phone call and said "righty-o".

Fifi Flowers said...

That was fun... I scored a 6... good guessing!
Will you be meeting habitually chic while she is in KC?

girl meets glamour said...

I'm a bad test taker...so I got a 4 :)

~Kate

David said...

Welcome to our little hamlet HC, no doubt you're in good hands with Mrs. B and will see the best the city has to offer. Enjoy!